Vælg en sund og nærende frokostordning

Hvis du arbejder hårdt, så vil du sætte pris på at kunne sætte tænderne i en god frokost, når tiden er kommet til det, og hvad er så det mest vigtige for dig når du skal vurdere en frokostordning?

Det giver sig selv at det skal være noget der smager godt, men skal det også give madglæde, og skabe et fællesskab rundt om frokostbordet? Skal der være noget at vælge mellem? Hvad med prisen og fleksibiliteten?

Foretrækker du det helt grønne valg, eller skal der en stor bøf på bordet? Hvorfor ikke give mulighed for at vælge begge dele, skal det virkelig være så firkantet at frokostordninger kun tjener en slags mennesker?

Så lad folk selv vælge deres mad de spiser til frokost, men lad den samtidig være sund og nærende, og noget de kan køre på hele dagen, så de kan levere deres bedste.

Hvad er det der gør en frokostordning vigtig?

For de fleste er det deres aftensmad der fylder mest i deres tanker, men det skyldes måske at det er dig selv der skal planlægge det, og at det helst skal gå stærkt, men der kan du så gøre en forskel ved din frokost, og lade nogle andre tage slæbet.

Men set fra virksomhedens side er det en god og billig måde at holde medarbejderne glade, næringen og glæden ved måltider skaber samarbejdsvilje og produktivitet, og den gode pause der fås sammen med måltidet, gør at der bliver skabt energi til resten af dagens gøremål.

Ud over det er der friheden i at medarbejderne ikke skal tænke over hvad de skal spise til frokost, hvilket sparer dem for en del stress og pres.

Selve øvelsen der ligger i at spise frokost sammen på arbejdspladsen og vælge mad sammen, det giver sammenhold, og et sted hvor medarbejderne kan tale om noget andet end det arbejdsmæssige, og dermed lære hinanden bedre at kende, det kunne jo være de have en del mere til fælles end man skulle tro.

Hav noget holdning til hvem der kan levere din mad og hvad de står for

Det kan godt være du har et andet forhold til din frokost end så mange andre, men det er helt normalt at du stiller krav til dem der laver din daglige ernæring, og gerne vil vide hvad de står for.

Sagen er den, at det godt kan lade sig gøre at have en vision om at gøre verden til et bedre sted, samtidig med at der laves god mad, og det kan være noget så simpelt som at gøre en indsats for at forhindre madspild, som er en stor kilde til overforbrug.

Men det kan også være i form af den måde der købes ind på, hvem er det der skal levere råvarerne til din frokost, og hvordan bliver det produceret?

Det handler sjældent kun om prisen, hvis det kun var det der var afgørende, så ville det være nemt at nøjes med at vælge den billigste leverandør, men tør du det?