Tennisarmbånd er et stensikkert gavehit til kæresten


Hvilke smykker er in lige nu? Hvad er et klassisk smykke, og noget helt tredje er, hvad din kæreste mon kan lide? Få her et overblik over hvad et tennisarmbånd er, hvorfor det er så populært, og hvorfor det er en tidløs gave og god investering.

Køb et smykke kæresten vil elske, og som hun vil kunne have resten af livet. Ram plet med den perfekte gave til kvinden i dit liv. Følg med og bliv inspireret her.

Det klassiske tennisarmbånd

Tennisarmbåndet er voldsomt populært. Det der gør et tennisarmbånd så populært, er at det er prydet med diamanter hele vejen rundt, helt tæt som perler på snor. Armbåndet er let og fleksibelt, så det følger håndleddets bevægelser hele tiden.

Mange vælger at gå med deres tennisarmbånd hele tiden, og det er forståeligt, da det virkelig er smukt. Man kan dog også vælge at sætte det sammen med andre armbånd eller et elegant ur for eksempel. Et tennisarmbånd er en stor investering, men det vil samtidig være en investering i jeres kærlighed. Et tennisarmbånd har en sikkerhedslås, så det ikke falder af håndleddet.

Se de flotte tennisarmbånd og bliv inspireret.

armbånd

Hvorfor kaldes det et tennisarmbånd

Med navnet følger der også en sjov historie. Før 1987 hed det slet ikke et tennisarmbånd. Det var nemlig under US Open i 1987, at den berømte tennisstjerne Chris Evert bad om at få stoppet spillet, da hendes smukke diamantarmbånd havde åbnet sig og var faldet af armen og ud på banen. På magisk vis blev spillet stoppet, og hun fik tid til at gå ud og samle sit armbånd op.

Siden den dag har armbånd med linjer af diamanter blevet kaldt et tennisarmbånd. Før denne episode blev det attraktive armbånd kaldt evighedsarmbånd, inline armbånd eller diamantlinjearmbånd.

Et tennisarmbånd kan styles til alt

Et tennisarmbånd er som sagt en investering for livet. Det er et smykke man kan bruge til alle lejligheder og sætte det sammen med alle slags outfit.

Du kan som før nævnt bruge det alene eller sammen med andre armbånd eller med et flot og tidløst ur. Det er også et armbånd, der både kan pifte et klassisk look op, men det kan også sagtens bruges i hverdagen. Skal man til fin fest, for eksempel bryllupsfest eller anden stor fest, kan et klassisk tennisarmbånd virke utrolig smukt sammen med en klassisk kjole. Skal man ud og spise fint med kæresten eller manden, kan man også sagtens style et tennisarmbånd, så det passer til lejligheden. Enten med en nedtonet kjole eller måske et outfit med habitjakke.

Som sagt er et tennisarmbånd et klassisk smykke, enhver kvinde ville elske at få i gave af deres udkårne. Samtidig vil det være et smykke, der kan gå på arv i familien generation efter generation, da det vil passe ind i ethvert årti, og til kvinder i alle aldre.

Så et godt bud på den perfekte gave til din kæreste eller kone vil helt sikkert være et tennisarmbånd.