Styrk dit brand med miljøvenlige krus med logo

Flere og flere kunder er begyndt at vægte miljøbevidste løsninger over alt andet. Der er derfor en større tendens til at flere virksomheder er opmærksomme og bevidste om at vælge miljøbevidste beslutninger, når de skal vælge produkter eller løsninger der skal repræsentere deres brand. Dette gælder også i selv de mindste detaljer som reklameartikler.

Bæredygtige krus med logo vinder tillid og kunder

Når du skal vælge reklamegave til dine kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere, er det først og fremmest væsentligt, at den er nyttig. På den måde får du en effektiv reklameværdi, som både tilgodeser virksomheden samt kundens behov.  Ved virksomheden valg og støtte om en grønnere verden, sender du et klart signal til dine potentielle kunder om, at de handler med en virksomhed, der udviser overskud til at tænke på miljøet og til den næste generation. Det kan derfor være en ideel løsning for jer at overveje at investere i miljøvenlige krus med logo. Det er samtidig en god reklamesøjle for virksomheden, da det er et klogt og vellidt budskab at sende til kunder og generelt omverdenen. Det vinder både tillid og i sidste ende kunder – selv de mindste detaljer, kan have en stor betydning for dine potentielle kunder.

Design dit egen miljøvenlige krus med tryk

Firmaet TopSupplies har samlet en række forskellige krus af høj kvalitet. Der er både et udvalg af krus fremstillet af keramik, porcelæn, glas og metal. Har du enten en grøn profil i forvejen eller bestræber du dig på at gøre din virksomhed grønnere, kan du med fordel overveje miljøvenlige krus med tryk. Her kan du sætte dit personlige præg og gøre dine kunder opmærksomme på, at du er en virksomhed, der tænker på miljøet.

Du kan designe krus med lige det logo, reklame eller budskab, du ønsker. Dermed sikrer du, at dine kunder ikke er i tvivl om, at de handler med en virksomhed, der tænker på miljøet og de kommende generationer. På den måde vil dine miljøvenlige krus med tryk give gode associationer til din virksomhed, for hver gang de tages i brug.

Når du derfor vælger at investere i miljøvenlige krus, er du med til at skabe en rød tråd i din virksomhedsprofil og styrke dit brand.

Krus leveres i alle mulige farver, materialer og størrelser lige efter dine ønsker. Hvad enten valget falder på et klassisk keramikkrus eller et mere moderne krus, så tilbydes der nogle af markedets bedste krus med logo forhandlet til konkurrencedygtige priser – alle omkostninger inkluderet.

Krus med logo til møder

Kaffe og te er oftest en sikker vinder, når du skal have samtaler eller møder på kontoret. De fleste forbinder kaffe og te med noget positivt, da det anses for at være en hyggelig varm drik. Derfor er det ideelt at have krus i enten porcelæn eller keramik med logo. Det er både praktisk og samtidig en god reklame for virksomheden. Krusene kan du både have stående fremme på mødebordet, til messer, på skrivebordet eller ved kaffemaskinen, hvor firmaets logo tydeligt er repræsenteret.