Skal du have en ny hårtørrer? Så kan det være, du skal vælge en med diffuser

Det kan være noget så irriterende at have vådt hår, og derfor kan man godt have lyst til at tørre det med det samme, man kommer ud af badet. Det kan godt være, at det slider lidt på håret, men det er der alligevel så meget, der gør, og hvis du sørger for at bruge nogle beskyttende hårprodukter, inden du føntørrer det, så er skaden altså meget minimal. Det er i hvert fald ikke så underligt, hvis du føntørrer dit hår. Det er der mange, der gør. Det kan være, at du lige nu faktisk mangler en ny føntørrer? Så kan det være, at du skal prøve at købe en hårtørrer med diffuser. Du kan læse om fordelene i denne artikel! 

Du skal huske at tørre håret helt 

Der er også nogle, der føntørrer deres hår, fordi de bruger det som en del af deres styling. Det kan være, at du gør det samme? Hvis det er tilfældet, så er det meget vigtigt, at du sørger for, at dit hår er helt tørt, inden du stopper med at føntørre. Hvis du f.eks. har haft hovedet meget nedad, fordi du forsøger at skabe volumen, når du føntørrer dit hår, så er det hele spildt, hvis du ikke tørrer det helt. Der er nok mange, der har en tendens til, at man lige stopper med at tørre, når man har omkring 5-10% tilbage, der stadig er vådt. Hvis det er noget, du gør, så er det noget, du skal stoppe med. 

Pas på med at bruge den for ofte 

Hvis dit hår er meget slidt, så kan det dog godt være, at du skal passe på med at bruge din føntørrer alt for ofte. Det kan hjælpe rigtig meget, hvis du sørger for komme noget produkt i, men det er selvfølgelig bedre for håret, hvis du lader vær. Det er bare ikke altid, at ens frisurer tillader det. Det kan f.eks. være svært at lade vær, hvis man gerne vil skabe volumen. 

Har du krøller? 

Du skal helt klart bruge en hårtørrer med diffuser, hvis du har krøller. Du kan også godt bruge den, selvom du ikke har krøller, men hvis du har, så er det klart den føntørrer, du bør vælge. Når man bruger denne, så kan man nemlig tørre sit hår helt uden, at det bliver filtret eller kruset. Det er især træls for folk med krøllet hår, når deres hår bliver kruset, men hvis du har glat hår og også hader det, så kan det være, at du skal prøve at købe en føntørrer med diffuser næste gang. Hvis du ikke kan lide at bruge den, så kan du jo altid bare bruge føntørreren uden. Det er dog meget smart, at du lige giver dig selv muligheden for at prøve det. Det kan jo være, at det er noget for dig. Når du tørrer dit hår med diffus, så kan du med fordel bare lægge sektioner af håret på diffusen, indtil det er tørt.