Skab gode ferieminder for hele familien


Man kan næsten forestille sig det. En ferie for hele familien, hvor børn kan være børn, og hvor voksne kan få lidt frirum mens børnene leger. Hvis det er sådan en ferie, dig og din familie drømmer om, så er landal grønhøj ved Løkken jeres oplagte feriedestination. Feriecenteret har alt, hvad der er brug for, når man rejser som en familie.

Planlæg ferien på feriecenteret

De bedste oplevelser er ofte dem, hvor der ikke mangler noget. Turen er planlagt på forhånd, så ferien bare kan nydes uden for meget stress og jag. Landal grønhøj er beliggende i Løkken i Nordjylland, og man kommer let derhen via E45 motorvejen op gennem Jylland. På feriecentret er der en række sovemuligheder. Man kan bl.a. leje sig ind i en af feriecentrets 100 m2 rækkehuse med op til 6+2 personer. Rækkehusene findes både med åbne og lukkede terrasse.

Når man rejser som familie kan ferien hurtigt blive noget dyr, hvis man skal ud og bruge for mange penge på restauranter og lignende. Der er mulighed for at spare mange penge i rækkehusene, da de er udstyret med egne køkkener, og så ligger der en købmand ved feriecentret. En enkelt aften eller to, kan det alligevel være rart ikke at skulle stå for noget, og her bliver det muligt at benytte sig af restauranten på feriecentret.

glad dreng

Oplevelser på feriecenteret

Der er rig mulighed for, at børnene kan udfolde sig i diverse aktiviteter og leg på feriecenteret. Der er indendørs faciliteter i form af bl.a. hoppe-legeland, spillehal, trampoliner og bordtennis. Feriecenteret har ligeledes udendørs faciliteter i form af bl.a. basketball, hoppepude, fodboldbane, swimmingpool og cykel udlejning. På landal grønhøj er det ikke kun børnene, der kan nyde godt af feriestemningen, da feriecenteret er udstyret med et stort poolområde som bl.a. huser spabad, solarium og sauna. De førnævnte rækkehuse byder i sig selv også på rig mulighed for, at få nogle gode og hyggelige oplevelser som familie. Rækkehusene er velindrettede med opholdsstue, hvor man bl.a. kan få mange timer til at gå med brætspil, leg og historielæsning sammen med børnene.

Oplevelser i nærområdet

Ved længere ophold på landal grønhøj kan det være rart at komme lidt rundt i nærområdet. Netop dette feriecenter er oplagt, hvis man også planlægger nogle dagsture, da det ligger inden for køreafstand til bl.a. Fårup Sommerland. Fårup Sommerland byder på forskellige forlystelser og en aquapark, hvor familien kan få mange timer til at gå.

Derudover ligger feriecenteret tæt ved Nordsøen Oceanarium, beliggende i Hirtshals, hvor man kan opleve alt fra små fisk til klumpfisk, hajer og sæler. Hvis man har mere lyst til at komme ud at shoppe i nogle timer, vil en tur til enten Aalborg eller Skagen være oplagt. Sidst men ikke mindst er feriecenteret beliggende blot 500 meter fra Danmarks bedste badestrand, hvor både børn og voksne kan få mange timer til at gå uanset, om man er på ferie om sommeren, eller i forårs-, vinter- eller efterårsmånederne.