Sådan får du længere og fyldigere vipper

Mange kvinder drømmer om lange og fyldige vipper, da dette er super effektivt til at give et fint og feminint look. Dog er mange kvinder desværre ikke født med disse lange og fyldige vipper fra naturens side, hvorved de fleste kvinder er nødt til at gå til andre metoder. Her får du 5 tips til, hvordan du nemt og effektivt opnår de perfekte vipper.

1. Vippeserum

Den absolut bedste kur til lækre vipper, det er ved at benytte vippeserum. Vippeserum fugter og plejer ikke blot dine vipper, men det sørger også for at give næring til dine hårsække, således at dine vipper både bliver lange og mere fyldige.

Du kan læse meget mere om vippeserum på; https://nrkosmetik.dk/products/semilac-vipper-serum.

nrkosmetik

2. Husk at fjerne din mascara

Ligesom vores hud, så har vores øjenvipper også super godt af at blive renset inden sengetid. Dette skyldtes særligt, at det yderste af vores vipper oplever slid mod hovedpuden, når vi ligger på siden og altså dermed har tendens til at knække – især hvis der er påført mascara, da dette er med til at stivne vipperne og dermed gør dem mere følsomme for at knække.

Derfor er det altså en super god ide altid at rense dine vipper, inden du lægger dig til at sove. Et andet alternativ kan også være at sove med sovebrille, som beskytter dine øjne henover natten.

3. Fjern din mascara korrekt

Dog er det heller ikke helt ligegyldigt, hvordan du fjerner din mascara. Det er super vigtigt at gøre det med bløde bevægelser og uden at gnide, da det ellers også vil slide på dine øjenvipper og gøre dem ekstra følsomme for at knække.

En god måde derfor at gøre det på, det er ved at lægge en vatrondel med makeupfjerne på det lukkede øje i ca. 15 sekunder og derefter forsigtigt trække vatrondellen ned langs dine vipper.

Derudover er det også vigtigt at benytte en blid makeupfjerner, som ikke indeholder alt for meget unødig kemi og udtørrede ingredienser, som kan være med til at skade dine vipper.

4. Farv dine vipper

Er du ikke den helt store fan af mascara, så er farvning af vipperne også en mulighed. Dette kan særligt være effektivt, hvis du har meget lyse vipper og gerne vil give dem et mere mørkt og intenst look.

Dog er det også muligt at få farvet sine vipper lysere, hvis du synes det mørke look bliver for voldsomt og du ønsker et mere naturligt look. Dette kan du søge råd og vejledning om hos din nærmeste kosmetolog.

5. Vippebukker

En vippebukker er også super brugbar at have med sig i makeuptasken, hvis man ønsker at give sine vipper et flot, naturligt og løftet buk. Mange vipper er nemlig en smule krøllet fra naturens side, hvorved længden kan snyde og ens vipper kan komme til at se kortere ud, end de faktisk er.

Hvorved en vippebukker giver et perfekt buk, som gør at vipper kommer til at se længere ud og være mere synlige.

Super smart.