Påskegaver til firmaet


Påskegaver er ikke et ord, man ofte hører i Danmark. Tænkes der mere over det, leder ordet dog til chokoladekaniner og påskeæg til børn. Men det er ikke kun familier og kirker, der kan få glæde af denne smukke og dejlige højtid.

Når blomsterne begynder at springe ud, og skuddene på buskene er på nippet til at udfolde sig, er det en dejlig tid, vi befinder os i. Så hvorfor ikke også glæde ens ansatte eller kollegaer med en påskegave?

Hvad end man vil købe gaver til sine ansatte eller kollegaer eller vil aktivere arbejdspladsen med en æggejagt, behøver påsken ikke være en kedelig kirke-højtid, hvis afgrene primært fejres af børn.

Hvorfor indføre påskegaver?

Påskegaver virker måske ved første tanke som en barnlig eller fjollet ting, men hvem siger, alle glæder skal efterlades i barndommen? Langt de fleste mennesker glædes ved chokolade – også selvom det er formet som en hare!

Påskegaver kan løfte moralen på arbejdspladsen og vise, at du bekymrer dig om dit team. Det er en dejlig måde at fejre en ellers ofte mere diskret højtid, og for dem, der ikke kan være hjemme med deres børn i påskeferien, viser påskegaver, at de også har nogen på arbejdet.

Påskegaver kan være mange ting, og det behøver ikke være slik og chokolade, hvis arbejdspladsen prøver at holde sig sund. Der er mange fine alternativer, man kan finde på og bruge, hvis man ønsker det! Små påskeharestatuetter eller fine dekorationer til skrivebordet er også noget værd – noget så simpelt som ekstra snacks i pauselokalet kan gå længere, end man aner!

At bekymre sig om sine medmennesker på denne måde skaber desuden en god arbejdsstemning og kan hjælpe folk, der enten har haft det svært vinteren over eller generelt ser hverdagen i et mere grå-tonet lys.

guldæg

Påskejagt på arbejdet

Hvis man vil aktivere sin arbejdsplads, kan man også lave en æggejagt! Det kan være en jagt efter påskeæg, eller man kan anskaffe sig farvede plastikæg og udlove en præmie, for eksempel et gavekort eller en gavekurv, til den, der finder flest. En æggejagt på arbejdspladsen er nem at arrangere og kræver blot nogle farvede æg, hjemmelavede eller købt i butik eller på nettet, og at man møder ind lidt før (eller bliver lidt senere dagen forinden) for at gemme æggene.

En æggejagt på arbejdet er god til arbejdspladser, der måske ikke har det største budget. Alt efter antallet af medarbejdere er den samlede pris lavere, og man skaber samtidig en on-spot teambuilding øvelse. For at undgå den værste konkurrence og holde alle i god sportsånd, kan man bede teamet om at inddele sig i en række hold, så man skal hjælpe hinanden.

Påsken kan være en sjov og fornøjelig tid, også for voksne. Forårets komme må gerne fejres med manér, især i et land, der bruger så lang tid i mørke måneder. Både du og dine medarbejdere eller kollegaer vil opleve større glæde af påskegaver og aktiviteter, og det vil løfte den kollektive moral på hele holdet!