Krøller eller ej – sådan får du bølget hår!

Vi er rigtig mange, som drømmer om smukke krøller. Men vi er ikke alle, specielt ikke her i Skandinavien, udstyret med hår der vil krølle fra naturens side. Der er dog ingen grund til at fortvivle, med de rigtige styling tools og produkter kan du nemt trylle dit hår om til smukke bølget lokker.

Vælg det rigtige styling værktøj hos HH Simonsen

Der er mange muligheder for at skabe krøller i dit hår. Ikke kun det gammeldags krøllejern kan trylle krøllerne frem. HH Simonsen har produkter til enhver smag og behov. 

Det traditionelle krøllejern er en rigtig godt løsning, da det kan skabe de bløde lækre proptrækker krøller enhver vil misunde. 

Hvis du derimod er mere til løse bølger i håret er det faktisk muligt at skabe det ønskede look med et glattejern. Sno blot håret rundt om glattejernet og lad det glide ned til spidsen af dit hår langsomt. På den måde har du de store krøller som kan give et naturligt look. 

Lige meget hvilke værktøj du vælger at benytte har HH Simonsen helt klar produkterne som du skal bruge. De kan findes her: https://www.hair247.dk/shop/hh-simonsen-311s1.html

Sådan laver du krøller i håret med et styling værktøj

Start altid med en base af tørt hår, hvis det er vådt brænder du det af og kan ikke skabe de eftertragtede krøller. Børst håret igennem og spray eventuelt hårlak i for at få hjulpet det glatte hår på vej til krøllerne.

Nu skal du krølle en lille tot af gange, en efter en. Des tættere du starter på hovedbunden des mere krøl får du. Det betyder at hvis du ønsker bølger i håret starter du omkring 3/4 væk fra hovedbunden, des mere krøl du ønsker, des længere op starter du med styling værktøjet fra HH Simonsen. 

5 ting du aldrig må gøre mod dit ny-krøllede hår

1. Du skal forberede håret på den varme som kommer fra styling værktøjerne fra HH Simonsen med en varmebeskyttende spray. På den måde undgår du at spalte håret i spidserne og i sidste ende få et brændt udseende. 

2. Du skal huske at krølle håret den rigtige vej. Hvis du krøller mod ansigtet vil du få et lukket look, hvis du derimod lader krøllerne krølle væk fra ansigtet vil du opnå at få et åbent og velkomment ansigt til glæde og gavn for alle. 

3. Husk at tage en lille tot hår ad gangen. Hvis du tager for meget hår vil du ikke få fordelt varmen optimalt og dermed ødelægge alt det arbejde du har gjort ved ikke at få en optimal krøl på håret.

4. Rør ikke ved de varme krøller, på den måde undgår du at de falder ud. Selvom krøllerne har et lidt mere krøllet look end du måske ønsker så vent til de er kølet helt af får du begynder stylingen.

5. Sidst men ikke mindst husk at sætte krøllerne med de rigtige produkter efter krølning og afkøling.  Det kan for eksempel være med en hårspray som holder på krøllerne og giver et pænt finish.