Køb din nye trappe online

Har du brug for en ny trappe til dit hjem, så er den bedste mulighed at købe den online. Når du leder efter en ny trappe, så finder du det største udvalg online. Her kan du selv vælge mellem forskellige materialer og eventuelt træsorter, typer og udformninger så du får præcis den trappe du ønsker til dit hjem. Det er uanset om du leder efter en trappe der skal placeres indendørs eller udendørs. Kig med på https://www.stigefabrikken.dk/trapper der har Danmarks største udvalg og et samarbejde med førende trappe-fabrikker. Dermed sikrer du en trappe af god kvalitet og en udvalg der gør det muligt at finde den helt perfekte trappe.  

Skræddersy din egen trappe  

Uanset om du leder efter en fast trappe til hallen, en pladsbesparende vinkeltrappe i stuen eller måske endda en teleskoptrappe til loftslemmen, så kan du finde den online. Der er rige muligheder for at blive guidet til den helt rette trappe ved hjælp af professionelle, der også har kendskab til den lovgivning og sikkerhed der er nødvendig for at opsætte en ny trappe i hjemmet. Skulle du have et ønske eller et særligt behov for en trappe, der ikke er helt standard, så kan du få hjælp til at skræddersy din nye trappe. Både i forhold til udformninger, materialer eller farver.  

Få hjælp til at finde den helt rette trappe  

Hvis du er i tvivl om, hvad den helt rette trappe er til dit hjem, så kan du få kyndig hjælp og vejledning fra professionelle med stor erfaring indenfor både design og konstruktion af trapper. Det kan være en god idé at få en professionel opmåler ud i dit hjem, der kan måle op til en ny trappe, så du er sikker på at du får produceret en trappe der passer perfekt i bål og udskæringer. Også hældningen på trappen har stor betydning og kan være en anelse svær at gennemskue, hvis ikke du lige ved hvad du skal kigge efter. Du kan også få hjælp til at lave den rette trappeåbning eller om trappen eventuelt skal omplaceres for at kunne passe perfekt ind i hjemmet. Med kyndig hjælp, kan du også sikre, at den nye trappe efter montering opfylder sikkerhedskravene og er sikker i mange år frem i tiden.  

Er der ikke plads til trappen hvor du ønsker?  

Hvis der ikke helt er plads til den type trappe du ønsker det rette sted, så er der enkelte muligheder for at det alligevel kan lade sig gøre. En trappe behøver nemlig ikke altid gå lige op og ned. Ønsker du en trappe placeret et bestemt sted, men der er en smule pladsmangel, så kan du overveje trappens form. Se om der alligevel skulle være plads til trappen, hvis den udformes som en kvartsvingstrappe eller en halsvingstrappe. Dermed rager trappen ikke så langt ud i rummet, men giver dig alligevel muligheden for at komme fra den ene etage til den anden.