Fitbit rem

Har du investeret i et smart Fitbit ur? Eller overvejer du at gøre det? Så bør du også overveje, om du ikke selv vil udvælge en rem, eller flere, til uret. Der er nemlig mulighed for at vælge blandt mange forskellige slags remme. Her kan du også vælge blandt flere forskellige former for materialer og farver. Det giver dig mulighed for selv at designe dit ur og derved give det et helt unikt udtryk.

Remme til alle lejligheder

Et kendetegn for Fitbit uret er dets alsidighed. Det er nemlig et praktisk ur, som kan give dig informationer om alt fra træning til opkald. Derudover er det også en fantastisk accessoires uanset, hvilken slags tøj du har på. Til trods for, at uret er meget praktisk, er remmen dertil lidt mindre alsidig. Derfor kan det være en god idé at have forskellige remmer, så du løbende kan udskifte dem efter behov.

fitbit rem

Sådan vælger du den rigtige Fitbit rem

Når du skal udvælge en Fitbit rem, er det selvfølgelig vigtigt, at du først overvejer, hvornår du bruger uret. Hvis du eksempelvis har det på til træning, er det en fordel med en rem i silikone. Det er nemlig mere behageligt at træne med end eksempelvis læder. Hvis du gerne vil optimere æstetikken, kan det måske være en bedre idé med en rem af læder eller metal. Det giver et lidt mindre sporty udtryk end den rem, som følger med til uret. Faktisk kan det i stedet give et virkeligt lækkert look til dit ur.

De mest populære remme

Som tidligere nævnt findes der flere forskellige slags Fitbit remme. Et udvalg af de mest populære er følgende:

– Remme i læder

– Remme i silikone

– Remme i rustfrit stål

– Milaneseremme

– Nylonremme

Inden for de respektive materialer, har du typisk også mulighed for at vælge blandt flere forskellige farver. Du får altså virkelig mulighed for at tilpasse uret til lige præcis din stil. Og hvis din stil ændrer sig, har du altid mulighed for at købe en ny rem, der passer bedre til din nye stil.

Forskellige remme til forskellige Fitbit modeller

Efterhånden findes der en del forskellige modeller af Fitbit uret. Det betyder også, at nogle remmer kun egner sig til nogle bestemte modeller. Men ofte vil det dog være muligt at finde et lignende alternativ. De mange forskellige slags remme giver også dig en sjælden mulighed for at have ét ur, der passer til mange forskellige situationer. Du kan nemlig udskifte remmene hurtigt og nemt. Derfor kan du eksempelvis omdanne dit sporty ur til et mere elegant hverdagsur på få minutter. Det kræver blot, at du har en ekstra rem med i enten lommen eller tasken.

Det bæredygtige valg

Da du kan udskifte remmene efter lyst og behov, er Fitbit også et mere bæredygtigt valg. Du behøves nemlig ikke investere i et helt nyt ur, hvis du ændrer stil, eller har brug for et ur til en anden lejlighed. Du kan blot udskifte remmen på dit Fitbit ur.