Find ud af hvordan dit nye badeværelse skal se ud

badogfliser.dk

Skal du have nyt badeværelse? Det kan være svært at finde ud af hvordan det nye badeværelse skal indrettes, da der er mange muligheder. Hvad er egentlig dine ønsker? Nogle gange er det nødvendigt at få inspiration udefra så du kan blive klogere på hvordan dit badeværelse kan se ud. Der findes mange showrooms med badeværelser & fliser, hvor du kan se hvordan man kan sammensætte badeværelseselementer. Tag din partner under armen, så I sammen kan finde ud af hvad der passer til jeres stil.

Budgettet

Inden I forelsker jer i bestemte materialer, så er det en god ide at have en ide om hvad badeværelset må koste i alt. På denne måde kan man prøve at regne sammen i takt med at man finder nogle flotte badeværelseselementer. Det anbefales at du kigger i flere showrooms for at se hvordan så mange badeværelser kan se ud som muligt. Du kan søge på hvilke showrooms der befinder sig i nærheden af dit hjem. På denne måde kan du prøve at lave en rute, så I kan se så mange badeværelse showrooms som muligt på en dag.

Badeværelse showrooms

I de forskellige badeværelse showrooms kan du altid booke tid med en indretningskonsulent, som kan prøve at designe badeværelset efter jeres ønsker. Det er derfor vigtigt at du ved hvad målene er på badeværelset, så tegningen kan blive så præcis som mulig. Ud fra de valgte elementer kan indretningskonsulenten give jer en præcis pris på hvad det hele kommer til at koste. Du er ikke nødsaget til at takke ja til tilbuddet. Mødet kan udelukkende gøre dig klogere på hvad prisleje det nye badeværelse ligger indenfor.  

badogfliser.dk

Hvordan gør I?

Det er vigtigt at du har snakket med din partner om hvordan badeværelset skal istandsættes. Nogen mennesker kan lave nogle af delene selv og skal have hjælp til resten. Der er udelukkende penge at spare hvis man kan lave noget af arbejdet selv. Det kræver at du enten har erfaring med det eller har på-gå-modet til at kaste dig ud i det. Du kan ikke garanteres at resultatet bliver tilfredsstillende hvis du bare prøver. De fleste mennesker lader en professionel klare arbejdet, så de er sikre på, at det færdige resultat bliver godt.

Find en stil der passer jer

Hvis du har købt dig en gammel bolig, så er det første enten køkkenet eller badeværelset som bliver revet ned. I ældre huse kan du stadig se klinker fra 60erne og 70erne. I dag er det moderne at have badeværelser med ensartede klinker som f.eks. hvid, grå eller sort. Det er vigtigt at stilen kommer til at ramme din smag, så andre kan se, at det er et badeværelse som passer til dig og familien. Du skal tænke over hvad der bestemt ikke fungerede på det gamle badeværelse, så du kan få løst disse problemer i den nye indretning. Du skal tænke praktisk i forhold til opbevaring hvis er huset eneste badeværelse.

Kom godt i gang

Tænk badeværelsesprojektet godt igennem inden du og din partner går i gang med forvandlingen. I skal nok blive glade for det færdige resultat og dermed nyde, at træde ud på det nye badeværelse.