Derfor bør du huske at skifte dine støvsugerposer

Hvis du har en støvsuger, så har du nok lagt mærke til, at den nogle gange har en meget bedre sugeevne end andre gange. Det kan skyldes forskellige ting. Nogle gange kan der være et objekt fanget inde i røret, fordi det er for stort til at blive suget hele vejen op i støvsugeren. Oftest skyldes det dog, at støvsugerposen er fuld. 

Det kan være en god idé at tjekke din støvsugerpose, da det ikke altid er nemt at opdage om sugeevnen er dårligere end den plejer. Det kan være svært at huske, hvordan sugeevnen var dengang den var god. Du vil dog få en glædelig overraskelse, når du får skiftet posen. Din støvsuger vil nemlig suge meget bedre, end du huskede. 

Hvor ofte skal støvsugerposen skiftes? 

Det er svært at sige, hvor ofte du bør skifte din støvsugerpose. Det er nemlig meget individuelt, da det et hundrede procent kommer an på, hvor ofte du støvsuger derhjemme. Derudover kommer det også an på, hvor meget støv, der samles hos dig. Hvis du har et hjem, der producerer meget støv, så kan bør du naturligvis støvsuge oftere – og dermed også skifte posen oftere. Det kan også betale sig at anskaffe sig en støvsugerpose i god kvalitet. 

Hvilken støvsugerpose skal anskaffes? 

Du skal naturligvis finde en støvsugerpose, der passer til din støvsuger. F.eks. bør du finde støvsugerposer til Miele, hvis du har en Miele støvsuger. Miele støvsugerposer er dog også kendt for deres høje kvalitet, hvilket betyder rigtig meget. 

Det kan virke meget unødvendigt at købe Miele støvsugerposer i god kvalitet, da det ikke umiddelbart virker som om, at det vil gøre den store forskel. Men det kan gøre en stor forskel. Hvis du køber støvsugerposer i dårlig kvalitet, så kan du risikere, at de går i stykker inde i din støvsuger, og det kan være meget svært at gøre rent – og i nogle tilfælde også ødelægge støvsugeren. Hvis for meget støv bliver fanget i ventilationssystemet, så kan du risikere at skulle købe en ny. 

Derfor er det bestemt det værd at investere i Miele støvsugerposer. Miele støvsugerposer er trods alt billigere end en ny støvsuger. Det hjælper også at skifte støvsugerposen ofte, da posen ikke vil blive så fyldt, at der går hul på den. 

miele støvsugerposer

Hvordan skiftes støvsugerposen på en Miele støvsuger? 

1. Det første du skal gøre er naturligvis at sørge for, at støvsugeren er slukket. 

2. Derefter skal du trykke på låseknappen på låget at støvsugeren og åbne for den. 

3. Tag fat i gribepladen, der sidder i holderen, der holder den fyldte støvsugerpose fast. Her kan du langsomt trække posen ud af holderen. 

4. Smid den fyldte pose ud med husholdningsaffaldet. 

5. Tag en frisk Miele støvsugerpose op af pakken og sæt den i holderen. Du skal ikke folde den ud inden.

6.  Når posen er i holderen, så kan du folde posen ud. Den skal du ikke sidde i klemme i låget, når det lukkes.

7. Luk låget og sørg for, at du hører et klik. 

8. Så er du klar til at tænde for din støvsuger og komme i gang med at støvsuge.