De bedste Black Friday tilbud på lamper 2020

Hvis du overvejer at gå i gang med boligindretningen, så kan det godt betale sig at vente lidt. Det samme gælder, hvis du har planer om at købe nye lamper. Det skyldes at der snart er Black Friday, og det betyder, at der typisk er store besparelser at finde på mange forskellige varer, som f.eks. lamper og andet boligtilbehør. Her kommer en hurtig guide til dig, der står og skal vælge nye lamper, samt hvor du kan finde de bedste tilbud i 2020.

Typer af lamper

Det første der er vigtigt at tænke over, er hvilken stil du allerede har i hjemmet. Der findes et stort udvalg af lamper, og selvom de alle opfylder kravet om at give lys til din bolig, så er det bestemt ikke alle, der kan kategoriseres som stilrene. Et godt tip er at lave en hurtig søgning på ”lamper Black Friday” for at se, hvad der findes af gode tilbud og på den måde danne dig et bedre overblik.

En anden ting der er god at tænke over, er farver og udformning på lampen. Hvis du bor i et nybyggeri, så er der gode chancer for at din bolig er præget af hvide farver og rene linjer. Det kan her være en god ide at vælge en lampe der skiller sig lidt ud, for at give din bolig et farverigt eller anderledes look.

lamper black friday

Husk hyggen

Ud over designet og farven på selve lampen, så er der også andre ting, der er vigtige at tænke over. Mange nyere lamper er udstyret med LED pærer, som godt kan give et meget kraftigt og næsten ”klinisk” lys. Det er vigtigt at huske hyggen her i de mørke tider, og derfor kan det godt anbefales at købe andre pærer til din nye lampe. Det behøver dog ikke være gammeldags glødepærer, da der i dag også findes LED pærer med dæmpet lys, som bruger markant mindre strøm.

Pærens styrke måles i dag i lumen, og ikke watt som før i tiden. Det skyldes at langt de fleste pærer i dag er LED pærer. Som udgangspunkt siger man at stemningslys / hyggeligt lys ligger på ca. 120-480 lumen, hvorimod arbejdslys er mellem 480-800 lumen. I stedet for at skulle købe mange forskellige pærer, så kan det være en god ide at kigge nærmere på en lysdæmper. På den måde kan du skrue op og ned for lyset, alt efter behovet. Det er en yderst praktisk ”gadget”, som gør at du kan bruge samme lampe til flere formål, uden at skulle skifte pæren.

Opsætning af lamper

Hvis du har købt en ny loftslampe, så skal den selvfølgelig sættes op, før du kan få glæde af den. Det er ikke den helt store udfordring at sætte en lampe op selv. Faktisk kan det typisk klares med en skruetrækker, en boremaskine og en øsken til at sætte lampen op i. Det kan selvfølgeligt variere alt efter hvilken lampe, der er tale om.

Hvis du ikke er ”gør-det-selv” typen, så findes der heldigvis rig mulighed for at få en professionel elektriker, til at sætte lampen op. Det tager typisk ikke mere end ½-1 time, hvorefter du kan tænde for lyset.