Bubble tea er den nye te du skal prøve

Bubble tea, som også kaldes “boba tea” eller “pearl tea”, er blevet meget populært blandt unge i den seneste tid. Det er en drik der består af en tebasis, som kan være fx grøn, hvid eller sort te. Derudover indeholder bubble tea forskellige bobler, som giver drikken et flot udseende og smagsmæssigt kick – du vil helt sikkert blive overrasket over hvor mange varianter der findes.

Der findes mange grunde til

Der er flere grunde til at bubble tea er blevet så populært blandt unge. For det første smager den godt, og for det andet er det en social drik som alle kan lide at dele, man kan med fordel smage hinandens og på den måde dele. Så kan man også smage hinandens. Der bliver hældt i en slags gummiballon som kaldes “bobler”, og disse bobler fylder drikken med flotte farver og giver desuden dine læber en naturlig farve ved hjælp af naturlige farvestoffer. De fleste elsker denne drik fordi, at det er en lækker snack som kan fylde dig med energi og friskhed på en varm dag – Find alt til din egen bubbletea hos Den Kinesiske Købmand

Den er venlig til dit sociale feed

Hvis du endnu ikke har smagt bubble tea, så er det på tide du gør det. Det er en smuk drik, der ser ud til at være skabt til Instagram-billeder, men den lever op til meget andet – især smagen. Der findes hundredevis af forskellige variationer heraf, det er nærmest kun dine fantasi der sætter grænsen for smagene.

***

Te er en tidløs klassiker

Tea er en væske som mange mennesker elsker over hele verden. Der findes mange forskellige slags te, så der er noget for enhver smag. Te bliver ofte drukket i de kolde måneder, da det kan give varmen og samtidig er det godt for helbredet. Der er også nogen som der drikker for eksempel kamillete, om aftenen, da den slags te har en naturlig effektivt som gør en søvnig. Der findes mange forskellige nærmest religiøse holdninger til te og hvad og hvordan man te er og hvordan man drikker det. Mange mener at for eksempel frugt te ikke er te, da det er alt for sødt og slet ikke minder om te. Nogen mener også at man helt principielt set ikke skal tilføje noget som helst for at nyde teen. Det vil altså sige at man ikke må bruge nogen former for sukker, hverken fysisk form såsom rørsukker eller flydende form såsom honning. I England er det for eksempel meget almindeligt at drikke mælk til teen. Hvorimod i mange asiatiske lande herunder Kina, vil dette nærmest blive set som en fornærmelse imod te.