Brug den nyeste teknologi til at komme i form – tag til Reformertræning på Frederiksberg

Hvis du er glad for teknologi, vil du helt sikkert også finde Reformertræning Frederiksberg spændende. Her anvender du en såkaldt Reformer til at træne med. Det er en slags maskine, der hjælper dig med at træne hele din krop.

Når du derfor deltager i Reformertræning på Frederiksberg, har du mulighed for at forbedre alt fra din styrke til din koncentration. Derfor er det en sjov og anderledes form for træning, hvor alle mennesker kan deltage.

Disse fordele opnår du, når du deltager i Reformertræning på Frederiksberg

Ved at deltage i Reformertræning på Frederiksberg, får du en træningssession, hvor hele din krop bliver trænet på en både dynamisk og effektiv måde. Det vil med andre ord sig, at det er en træning, hvor du vil blive udfordret på både din styrke, smidighed, balance, koordination samt din koncentration. Det efterlader dig med både en krop og et sind, der er styrket.

Når du møder op til træningen, vil du blive taget godt imod af din både smilende og kyndige instruktør. Alle instruktører har gennemgået en grundig uddannelse, før de står klar til at undervise dig.

Under træningen vil din instruktør guide dig, så du kommer både sikkert og grundigt gennem sessionen. Han eller hun vil instruere dig løbende, så du altid udfører øvelser så korrekt som muligt. Inden træningen påbegyndes vil din instruktør også give dig en kort introduktion til selve træningsformen.

Således forløber en Reformertræning på Frederiksberg

Alle Reformertræninger varer 50 minutter. Derudover vil det være forskelligt fra session til session, hvilke øvelser du skal igennem. Det er også en foranstaltning, der sikrer at træningen altid er sjov og spændende for dig. Ligesådan vil der også være variation i både tempoet, intensiteten – og endda musikvalget.

Alle instruktørerne er blevet trænet til at kunne aflæse deres deltagere. Det betyder derfor også, at de er i stand til at vurdere, hvilke deltagere der skal presses lidt ekstra, og hvilke deltagere der i stedet skal have alternative øvelser, der skåner deres krop. Derfor kan alle mennesker også deltage i Reformertræning på Frederiksberg.

Tag endelig din familie med

Da det er muligt at lave så mange individuelle justeringer, kan du også sagtens tage din familie med til Reformertræning på Frederiksberg. Hvis dit barn er fyldt 12 år, har du mulighed for at tage det med til Familie Reformer. Her kan I træne og hygge jer i 50 minutter på et hold, der er tilpasset familier.

Hvis du er på barsel

Hvis du er på barsel, har du også mulighed for at tage din baby med til træning. Der findes nemlig Mor/Baby Bootcamps, hvor der er fokus på at genopbygge mors krop efter fødslen.

Til denne træning vil der blive taget hensyn til din baby, blandt andet ved musikvalget og lydniveauet. Under træningen har din baby mulighed for enten at ligge på et tæppe eller sidde i en babystol.