Bevæg dig ud i en verden af gin

Drikker du altid en bestemt type alkohol, når du er sammen med venner og familie? Det er meget almindeligt at gå meget op i øl, vin og whiskey, men hvis man kun prøver at smage disse former for alkohol, går man altså glip af en masse andre lækre smage. 

Det kan nemlig også være at gå mere op i gin og måske blive god til at vide noget, om de mange former for gin, man kan købe – og så er der også en masse lækre drinks, hvor gin er hovedingrediensen. 

Så køb gin flasker hjem, så du og dem, du holder af, kan udforske den fantastisk verden af gin. 

Prøv en anden form for alkohol 

Når der er så meget forskelligt alkohol, man kan smage, vil man typisk holde sig til nogle bestemte slags. Det er eksempelvis meget normalt, at man drikker og interesserer sig for øl og vin, da disse er nemt tilgængelige og noget, som man også typisk vil bestille, hvis man er ude at spise eller lignende. 

Men hvis man bare bestiller det samme hver gang, man er ude, går man altså også glip af en masse andre ting. Så hvis du gerne vil udfordre dig selv og dine smagsløg, kan det være, at du skal droppe øl og vin for en periode og i stedet for kaste dig ud i gin og de lækre smage, der er at udforske i det univers. 

Hold ginsmagning 

Hvis du gerne vil blive bedre til at kende til de forskellige former for gin, kan du eventuelt holde en ginsmagning for nogle af dine venner. Så skal der egentlig bare købes nogle forskellige flasker, og så kan I sammen lære mere om de forskellige smage og mærker. 

Det er en god oplevelse, I kan få sammen, og så er det anderledes, fordi det ikke er den standard øl- eller vinsmagning. 

En ginsmagning er desuden en social ting, som I kan være sammen om, så det handler ikke kun om at lære mere om gin, men også om at lave hyggelige ting sammen. 

Der er mange lækre drinks med gin 

Hvis man ikke er så meget til at drikke ren gin, kan man også bare prøve at kigge nærmere på de mange lækre drinks, som man kan lave med gin som hovedingrediens. Rigtig mange er nok tilbøjelige til at lave drinks med vodka, da der er mange af dem, de falder i enhver smag, og så kan vodka desuden også findes til meget billige priser. Men faktisk er det også muligt at lave lige så lækre og billige drinks med gin. 

De fleste kender nok til den klassiske og simple gin og tonic, som kun består af to ingredienser, altså gin og tonic, men der er også mange andre og mere avancerede drinks, hvor gin spiller en stor rolle. Så kast jer ud i det og oplev den fantastiske verden af gin!