Sådan lindrer du din allergi

Døjer du med allergi? Der findes masser af myter om, hvordan man kan lindre sin allergi og det kan være svært at skelne mellem, hvad der er reelt og hvad der blot er myter. Vi har samlet en række gode råd, som rent faktisk hjælper dig mod at neddæmpe din allergi.

Hvad enten det er græs eller katte, som du er allergisk overfor, så er der en en række gode råd, som kan hjælpe dig mod din allergi, når den er værst. Du får det bedste resultat ved at kombinere rådene. Vi har samlet dem lige her

  • Luft ud!
    Du har nok hørt det før – du skal huske at lufte ud og gerne ofte. Dog er det sådan, at når du har allergi, er det vigtigt, at du ikke blot åbner vinduet om morgenen og lukker det igen, når solen går ned. Især pollen er værst midt om dagen, hvorfor du skal mindske udluftning på dette tidspunkt. Så prøv så vidt muligt at lufte ud før 12 og efter 18. Du skal ligeledes huske at lufte ud i vintermånederne.
  • En god investering
    Det kan være en god investering for dig med allergi at investere i en dyne og pude, som netop har fokus på at være allergivenlige. De “traditionelle” dyner og puder har tendens til at samle støv, og er derfor en trigger til din allergi. En allergivenlig dyne og pude kan være en dyr investering, men husk på, at det gælder dit helbred.
  • Gør rent
    Ja, vi skal alle gøre rent, men os med allergi er nødsaget til at gøre rent oftere, hvis vi ønsker at lindre vores allergi. Hvis du ikke kan overskue den helt store rengøring en gang hver 3-4 dag, så prioriter afstøvning og støvsugning.

Der findes et utal af råd til, hvordan du kan komme din allergi til livs og ovenstående er blot et lille udpluk af rådene – men det er en start.

Der er ingen kommentarer at vise.