Spil på farten

At spille er noget mange mennesker elsker at gøre. Om det er for at slappe af, eller for at have noget tidsfordriv er meget individuelt. Der er dog en ting alle gamere er enige om. Dette er at det kræver en forholdsvist god computer til at spille de nyeste spil. Førhen krævede det en stationær computer for at få lov til at opleve dette, nu kan man dog også spille på farten enten i tog eller lign. Ved hjælp af en Gaming bærbar. Det kan være en sjov måde at tilbringe transporttiden på. 

Gaming Bærbar 

Hvad er en gaming bærbar? For at forstå dette er det en god idé at forstå forskellen mellem en stationær og en laptop. En stationær er en computer man har stående som ikke bliver flyttet med. Disse er typisk meget store og vejer ret meget. De er ret svære at flytte med, men de giver også en del mere ydeevne. En laptop derimod er en computer der kan klappes sammen som ikke fylder særligt meget. Den er heller ikke særlig tung. Dette bliver tit brugt hvis man skal flytte meget på sin computer, til skole forbrug, men også til hvis man skal tage sit arbejde med hjem nogle gange. En laptop er som regel noget svagere end en stationær. Hvis man derimod køber en gamer laptop kan man få en meget mobil platform man kan spille på. Disse laptops er oftest meget kraftigere end normale bærbarer. De kan faktisk blive så kraftige at de nogle gange er bedre end end stationær. Med teknikken kommer der at man kan gøre meget mere på mindre plads, det er derfor at man kan gøre sådan en lille computer så meget mere kraftig end man kunne før. Dette bliver ved med at udvide sig og man er slet ikke tæt på at nå grænsen for hvad en bærbar kan endnu.  

Hvorfor vælge en laptop? 

Hvis man vælger en laptop at spille på, så har man noget mere frihed from en stationær. Med denne kan man nemlig tage den med sig. Dette betyder at man kan spille i togene, i bussen osv. Det betyder dog også at det er blevet noget nemmere at få sit udstyr med hen til vennerne, hvis man vil lave en spilleaften. Førhen skulle man slæbe en stationær computer med hen til ens ven, som typisk vejede mellem 10-15 kilo. En anden fordel er at en laptop er computer og skærm i en. Hvis man køber en stationær computer så skal man også have en skærm ved siden af. Når man så har skærmen skal man også have et tastatur samt en mus. Dette kan godt være meget at skulle flytte med frem og tilbage for at have en spilleaften. Det er også helt umuligt at tage med i toget hvis man skulle få lyst til det. Med en laptop har man en alt i en løsning. Der er alt man skal bruge sammenkoblet i en. Både mus, tastatur og skærm sidder nemlig fast på ens bærbar. Dette gør det utroligt nemt at flytte rundt med denne.