Referencer

Tag ikke bare vores ord for det. Hør hvad vores kunder har at sige om samarbejdet med os.

Protein-Baren

“Jeg har fået lavet hjemmeside og hjælp til annoncering på de sociale medier og haft utrolig stor gavn af DOP – Din Online Partner. De har fra dag ét givet mig den fornødne sparring og altid givet sig tid til at få mine opgaver løst til fulde.”

Frank L. Nielsen
Ejer og stifter af Protein-Baren

FixYou Sports Clinic

“Vi er rigtig glade for at samarbejde med DOP – Din Online Partner! De har lavet en rigtig flot hjemmeside og et flot logo, som vi er meget tilfredse med! De er altid til at komme i kontakt med og tager alle opgaver til sig, som bliver løst professionelt og til topkarakter! Vi sætter specielt stor pris på den personlige kontakt der er mellem dem og os. Selvom vores virksomhed er lille, tager de sig stadig tid til den gode personlige kontakt! Stor anbefaling herfra! :-)”

Katja Michaelsen
FixYou Sports Clinic

Færch Bolig

”I forbindelse med opstart af min nye virksomhed, mødte jeg Kasper fra DOP – Din Online Partner. Efter en kort beskrivelse af min case løste DOP – Din Online Partner opgaven med etablering af hele platformen for min virksomhed lige fra logo og hjemmesiden til Facebook- og Linkedin-virksomhedsprofil. Efterfølgende har DOP – Din Online Partner hjulpet med målrettede image/profil-annonceringer. Jeg kan kun anbefale alle at anvende DOP – Din Online Partner. Det er et troværdigt og udbytterigt samarbejde.”

Jørgen Færch
Indehaver, Ejendomsmægler og Valuar MDE hos Færch Bolig

Ishøj Golf

“I forbindelse med tilblivelsen af Ishøj Golfs nye hjemmeside, har vi haft et fantastisk samarbejde med DOP, som har været top professionelle hele vejen igennem. Overblik, sparring, imødekommenhed og realistiske forudsætninger er kodeordene her. Jeg vil til enhver en tid anbefale DOP, og vil se frem til samarbejde i fremtiden.”

Mette Renard
Digital Marketing Ansvarlig, Ishøj Golf

 

 

NORDICQUO

“Din Online Partner er gået professionelt til opgaven med et højt strategisk mindset og stor indsigt i vores produkter og har skabt et rigtigt godt partnerskab ved hjælp af deres store kendskab til Facebookannoncering. Din Online Partner har løftet opgaven til fulde og levet op til vores forventninger om at drive markedsføringen. Med deres høje ambitioner, drive og konkurrencedygtig service, er Din Online Partner en samarbejdspartner, vi har elsket at arbejde med”

Amir
Ejer og stifter, NORDICQUO

Wilstrup Bolig

“Skal du have en ny hjemmeside, så kan jeg varmt anbefale Din Online Partner. Ud over god service, så har jeg virkelig sat pris på, at de lyttede til mine ønsker og forstod hvilken vej, designet skulle være.

Derudover hjalp de med at læse mine tekster og komme med input til rettelser og inspiration til hvad jeg også kunne skrive. Du kan se det flotte resultat af min hjemmeside her på www.wilstrupbolig.dk

Kasper Wilstrup
Direktør og ejer af Wilstrup Bolig

 

 

Christianshus Kropsterapi i Hørsholm

“Jeg havde to mellemsvære udfordringer medio 2018, da jeg valgte at forlade det daværende bureau, dels skulle jeg vælge et nyt bureau, dels skulle jeg have genetableret og opdateret min tidligere hjemmeside, og med det nye afsæt fortsætte den elektroniske markedsføring. Det har været en meget stor positiv oplevelse og godt samarbejde med DOP – Din Online Partner, såvel i startfasen som den efterfølgende driftsfase. Jeg værdsætter den personlige kontakt og til tider daglige ping pong, altid med godt humør og gode råd. Stor anbefaling fra mig 😊”


Per Christensen
Christianshus Kropsterapi i Hørsholm

Modern W

“Jeg skulle have lavet landingpage. Man hører så meget dårligt om rigtig mange it udbydere, så jeg er altid ekstra påpasselig. Min veninde anbefalede mig at kontakte DOP – På under 24 timer havde de lavet den fineste landingpage til mig og kommunikation og responstid var også tip top.

Jeg kan varmt anbefale dem. De leverer og lytter til de ønsker man måtte have.”

Monna Cheikh
Ejer af Modern W 

 

Bliv kontaktet allerede i dag

Udfyld felterne så kontakter vi dig hurtigst muligt

Når du har sendt dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på 41 23 10 78