Liewood sælger de bedste børneprodukter

Har du fået et barn, og skal til at forsørge barnet med bl.a. tøj og sko? Eller er det rettere sagt tilfældet at du skal købe børnetøj som gave til din niece eller nevø? Det kan være svært at finde det helt rigtige tøj til et barn. Især hvis man ønsker, at tøjet skal være god kvalitet … noget der holder, og noget der føles godt at være i.

Mange forældre ønsker endvidere at tøjmaterialet skal være bæredygtigt og dermed ikke tilføje til forurening og ødelæggelsen af planeten. Heldigvis kan du få alt det og mere på Liewood.dk!

For at se et udvalg af Liewoods mest populære tøj, kan du med fordel tage et kig her: https://www.parcellet.dk/shop/liewood-140s1.html

På Liewood kan du finde mange gode rabatter og smagfulde tøjdele til dit barn, men også elegante genstande til interiør designet til dit hjem. I denne artikel vil du lære om nogle af de kvalitets-genstande, som du og dit barn kan nyde godt af.

liewood

Opdag Liewoods 4-Pak Isvaffel Legetøj

For 189,- kan du købe en Liewood 4-Pak Isvaffel legetøj lavet af silikone. Sådan en 4-pak Isvaffel legetøj er et godt køb da den i høj grad er minimalistisk og funktionel. Dens minimalisme er med til at gøre, at barnet bruger sin kreativitet og fantasi for at forestille sig forskellige scenarier hvori legetøjet kan bruges.

Materialet – silikone – er i sig selv holdbart og sikrer dermed, at dit barn ikke ødelægger det. Silikonens blødhed sikrer derudover, at barnet ikke kommer til skade når han eller hun leger med det.

Nyd forskellige former for mad med Liewoods 4-Pak Mini Silikone Skåle

Disse elegante silikoneskåle kan bruges til et hav af forskellige former for mad. Du kan for eksempel bruge skålen til havregryn om morgenen, til servering af forskellige frugter i løbet af dagen, og evt. til chips til fredagens aftenhygge.

Det smarte ved sådan en Liewood Silikoneskål er, at den er børnevenlig. Det vil sige, at børn – selv de helt små – kan benytte den til servering af mad. Det er grundet skålens materiale – netop silikone – hvilket ikke går i stykker, når barnet kommer til for eksempel at tabe skålen.

Liewood 2-Pak Silikone Spisesmæk

Hvis du har småbørn eller spædbørn, eller evt. kender en der har, ved du naturligvis også godt at de hurtigt bliver snavset når de spiser. Det kan være en længere og trælsom proces at vaske deres tøj af efter det har spist. Det er derfor, mange forældre vælger at give spædbarnet et spisesmæk.

Besværet ligger bare i, at disse spisesmæk typisk er lavet af stof. Stof bliver hurtig snavset og skal derfor i vaskemaskinen hvorefter det så skal hænges til tørre.

For bare 169,- kan du købe en Liewood 2-pak silikone spisesmæk. Spisesmækken har den fordel, at den hurtig kan vaskes af efter brug. Du slipper m.a.o. for besvær med pletter fra tomatsovs, og du kommer ikke til at stå og mangle en spisesmæk til dit barn, når de andre spisesmække er til vask. Et praktisk køb, til de forældre der har en travl hverdag.