Hop på trick løbehjulet og imponer med de sejeste tricks

Allerede fra helt lille har du helt sikkert stiftet bekendtskab med løbehjulet som et sjovt stykke legetøj, der sætter fart på tilværelsen. Løbehjulet er oprindeligt og bliver stadig brugt til nem transport, hvor det skal være nemt og hurtigt at komme af sted og fremad. Det er gennem tiden blevet udviklet meget gennem årene og udviklerne har formået at holde løbehjulet up to date. Løbehjulet er blevet stadig mere avanceret, moderne og trendy og et trick løbehjul giver de ekstra udfordringer, som unge efterspørger. 

Når legen bliver til alvor

Unge bruger hovedsageligt stadig løbehjulet til transport. Men når legen udvikler sig til ekstra spænding, konkurrence og det at kunne lave seje tricks og endda stunts, har trick løbehjulet vundet indpas.

Trick løbehjulet kan du bruge på skaterbaner og du kan køre på forskellige ramper bygget i forskellige sværhedsgrader. Du kan være den, der kan imponere og mærke suset ved at blive set op til, når det sværeste trick lykkes. Samtidig kan du blive så god, at du kan lære fra dig og give andre mulighed for at udvikle deres tricks. 

Et trick løbehjul for alle også for selvbyggeren

Alle kan bruge et trick løbehjul i de forskellige alderstrin. Der er trick løbehjul til børn, unge og voksne, til nybegynderen og det mere avancerede trick løbehjul til de øvede og professionelle https://www.bnaboardshop.dk/lobehjul.

Du kan fra starten fint begynde med et komplet færdiglavet løbehjul og øve dig. Når du med tiden blive bedre og mere bekendt med opbygningen og funktionen af løbehjulets dele, kan du vælge selv at samle dit eget unikke trick løbehjul, ved at købe dele og selv bygge løs.

Hvad er kendetegnene ved et godt trick løbehjul?

Et trick løbehjul skal gerne være ekstra holdbart og robust, da det skal kunne holde til mange stød og slag gennem den tid, at det skal bruges. Vil du gerne have en stabil flade er det en god ide at vælge et trick løbehjul, der er bredt. Når du kan have begge fødder på fladen, så har du en bedre balance.

Trick løbehjulet er blevet udviklet med compression-system, som gør det muligt for den øvede at lave diverse hop og gode spins, hvor styret eller fladen drejer rundt om sig selv. Du kan lave tricks, hvor du står på fladen og drejer med den eller hvor du hopper samtidig med, at både flade og styret drejer. Som du jo nok ved, så gør øvelse jo mester.

Når du vælger et trick løbehjul så tænk over, hvordan det passer bedst i størrelse og hvilken størrelse hjul, der er de rigtige for optimal kørsel. Et trick løbehjul kan ikke justeres i højden ej heller slåes sammen, men det har til gengæld styrken og bevægeligheden som fordele. 

Freestyle, stil og farver

Er du til freestyle, kan du få stor glæde af dit trick løbehjul. Der er plads til den fri fantasi og til at finde din helt egen stil med dine egne tricks og din egen kørestil. Samtidig kan du udtrykke dig med alverdens farver og effekter på alle dele af trick løbehjulet.

Har du modet og viljen til at samle dit helt eget design, skal du sørge for at vælge dele, der passer sammen. På den måde bygger du korrekt og undgår skade på delene.