Har dit nysgerrige barn brug for et læringstårn i hjemmet?

Nysgerrige børn vil gerne gå på opdagelse og være med i alle de aktiviteter, de voksne foretager sig i hjemmet. Størrelsen kan dog mange gange være en hindring for at nå alle de steder, som er nødvendige for at være med sammen med de voksne på forsvarlig vis. Hvis du gerne vil give dit barn de bedste muligheder for at være med i alt, hvad I laver, så skal du måske overveje at tage et nærmere kig på de populære læringstårne.

Det vil både være en fordel for dig. der har brug for frie hænder under madlavningen eksempelvis, men har et barn, der brænder for at være med på sidelinjen. Ligeledes kan det være med til at styrke dit barns motoriske udvikling og evner med et læringstårn i hjemmet. Se meget mere her om de geniale læringstårne på https://hemmingseninterior.dk/collections/laeringstarne, og find frem til det tårn, du indtil nu ikke vidste, at du ikke kan undvære til dig og dit barn. 

Et læringstårn er det perfekte redskab til både leg og læring i hjemmet

Et læringstårn til børn er det perfekte redskab, der både er til fordel for dig og dit barn. Det kan være svært at have fokus på dit barn hele tiden og særligt i de situationer, hvor der eksempelvis skal laves mad, ordnes dekorationer til de festlige begivenheder eller noget helt tredje, hvor du bare gerne vil have dine hænder fri.

Med et læringstårn kan dit barn selv kravle op i højden og være med der, hvor der er aktiviteter, om det er ved køkkenbordet, spisebordet eller udendørs på værkstedet sammen med mor og far eller søskende. Det er et børnemøbel til alle aldre og nogle modeller findes endda med træ funktioner, hvor det både fungerer som tårn, legetøj og skammel. Dermed kan det være et møbel, der kan følge dit barn fra start til slut i udvikling og vækst. 

Læringstårnene er økologiske og bæredygtige 

Vil du gerne holde fokus på miljøet og ønsker mest af alt materialer uden uhensigtsmæssige stoffer eller skrappe farver, der kan afgive dampe til omgivelserne? Så kan du trygt købe et læringstårn til dit barn og til hjemmet. Her er der nemlig tale om et børnemøbel, der er produceret i økologisk og certificeret træ og kan findes i både bøg og eg, afhængigt af hvilke nuancer du syntes er passende til din øvrige indretning. Her er møblerne enten malet med miljøvenlig maling eller lakeret med økologisk lak, så du sikrer dig, at det holder i mange år frem i tiden og er sikkert for dit barn. Der er tale om massivt træ med en konstruktion, der er sikkerhedsgodkendt og udgør altså, hverken på den ene eller den anden måde, en fare for dit barn. Ydermere ser det bare hamrende godt ud at have et læringstårn i hjemmet, der kan matche de andre stilfulde møbler, du har stående i din indretning.