Gør din virksomhed tydelig

Der gælder det samme for alle virksomheder: Der skal nogle kunder i butikken, så det gælder om at være synlig for dem, der kan blive kunder. Er man ikke synlig, vil der ikke være nogen, der opdager en. Du må gøre noget ud af at gøre din virksomhed synlig. Det er det, der vil gøre den største forskel på bundlinjen. Du får nemlig ingen kunder uden synlighed. 

Der er rigtig mange måder at synliggøre sin virksomhed på. Du kan fint tage fat på flere af dem. Hvis det virker lidt uoverskueligt, så start et sted. Når du er kommet godt i gang med ét tiltag, så kan du tage fat på det næste. Skal det starte enkelt, men effektivt, så kan du få lavet nogle klistermærker med logo

Klistermærker med logo 

Vil du gøre din virksomhed synlig, så er klistermærker med logo en god idé. Det er et billigt markedsføringsmateriale, der hurtigt kan spredes meget bredt. Med klistermærker med logo rundt omkring i måske hele landet kan du sørge for, at så mange som muligt bliver gjort opmærksomme på din virksomhed. 

Klistermærker med logo er en lille diskret reminder for folk.  

Et lille, flot designet klistermærke med logo er ikke så irriterende for forbrugerne. Det er en lille hvisken, der fortæller dem, at din virksomhed findes. Ser de dit logo rundt omkring, hvor de kommer, så er det en ofte forekommende påmindelse om din virksomhed. Når de får brug for den vare, du sælger, vil de tænke på dig først. Fordi de så ofte er blevet mindet om, at din virksomhed findes. 

Skab ambassadører 

Vær omhyggelig, når du bestiller dine klistermærker med logo. Det er vigtigt at tænke på designet og få lavet et klistermærke, der er pænt at se på. Det må også gerne fange øjet. 

Lægger du lidt energi i at lave et flot klistermærke med logo, så vil du opleve med tiden, at den tid var givet godt ud. 

Har du pæne klistermærker, kan de give din virksomhed ambassadører. Når du sælger noget, kan du udnytte klistermærkerne og lade dine kunder bære dem ud i landet. Får de deres varer i en pose, kan du sætte et klistermærke på den. Så bliver det set af alle, de går forbi med posen i hånden. 

Uendelige muligheder 

Du er ikke låst af nogle få muligheder, når du skal designe dine klistermærker med logo. Der er nærved uendelige muligheder. Du kan få dine klistermærker, lige som du gerne vil have dem. 

Du behøver ikke at holde dig til et firkantet design. Dine klistermærker med logo kan have samme form som dit logo, hvis det er dit ønske. De kan også have alle farver. 

Med alle de muligheder er det vigtig, at du tænker dig godt om. Du er ikke begrænset af noget. Du har mulighed for at skabe et klistermærke, der vil give dig effektiv markedsføring og stor synlighed. Den mulighed skal du udnytte. Gå eventuelt i samråd med trykkeriet, hvis du er i tvivl. De har erfaring og kan rådgive dig.