Fashiontips til kvinder – Vintermode 2020/2021

Vejret begynder at blive koldere og dagene bliver kortere. Efteråret er her, og snart er det vinter. Det er derfor på tide at finde det varmere tøj frem. Det kan dog godt være på tide at få opdateret garderoben, og der findes heldigvis massere spændende muligheder. Det kan dog godt være svært at finde ud af, hvad der trender netop nu, og derfor kommer her en hurtig guide til efteråret/vinterens mode, så du kan holde varmen samtidig med at du ser godt ud.

Tasken

Tasken er som bekendt noget af det vigtigste for enhver kvinde. Hvis du står og mangler en taske til byturen eller middagen, så er de mindre håndtasker der trender lige nu. Igen må der gerne være lidt farve på den, så ikke den bare bliver ”endnu en taske”. Til dagligt casual brug, så er muleposer med logo virkelig noget der hitter. Disse praktiske tasker er perfekte at pakke ting i, og så passer de lige i cykelkurven eller over skulderen. Der findes næsten et uendeligt antal designs af muleposer med forskellige statements og logoer på. Netop derfor er det også populært blandt mange arbejdspladser at give disse som firmagaver, hvor der er påtrykt deres eget logo.

mulepose med logo

Jakken

En af de vigtigste beklædningsgenstande når vejret begynder at blive køligere, er jakken. Alt afhængig af hvilken stil der tiltaler dig, så har du her massere muligheder for at skille dig ud. Dette års mest populære farver er dog de mere afdæmpede og naturlige farver, der sikrer et klassisk look samtidig med at give lidt farve til hverdagen. Især dæmpede gule eller blå nuancer hitter i år. Hvis du er mere eventyrlysten, så er pangfarver også en mulighed. På den måde sikrer du at du ikke går i et med mængden, men skiller dig ud og bliver bemærket.

I forhold til typen af jakke, så er det ligesom farvevalget en smagssag. En af årets trends er ponchoer der giver et anderledes look. Hvis ikke en poncho er lige sagen, så går du aldrig galt i byen med en lang frakke i en af de ovennævnte farver.

Fodtøj

Der findes ikke noget værre end at fryse om fødderne. Det er derfor vigtigt at huske ordentligt fodtøj nu hvor vejret bliver koldere og koldere. Varmt fodtøj er dog ikke nødvendigvis ensbetydende med store klodsede støvler. Efterårets- og vinterens mode indenfor fodtøj er meget lig foråret. Her er især højere knæstøvler og støvler med plateauhæle noget der virkelig trender.

Ligesom med jakker, så er det også de afdæmpede men stadig farverige modeller der er meget populære. Det gælder selvfølgeligt om at matche støvlerne med resten af sin garderobe, men du går sjældent galt i byen med et par farverige høje støvler i et stilrent design.

Accessoires

Det sidste tip er i forhold til 2020/2021 vintermodens accessoires. Her er der en tendens til at kigge tilbage til 90’erne og ting som hoop-øreringe. I det hele taget er de større smykker på vej retur, så find de gamle accessoires frem igen og gøre sørg for at du matcher årets mode.