Derfor skal man vælge Marmar


Der er mange mærker derude som laver babytøj, men Marmar er det klare valg. Hvis man vælger Marmar så har man valgt et troværdigt mærke. Et mærke hvor man ved hvor materialerne kommer fra og hvordan disse materialer bliver håndteret. Med Marmar Newborn kan man nærmest garantere ultimativ behagelighed for ens nyfødte, da det er det deres kollektion stræber efter. Så læs videre og find ud af hvorfor man burde vælge Marmar.

Bæredygtighed

Baby Industrien er i sig selv ikke særlig bæredygtig. Babyer kræver nemlig meget, rigtig meget, og ofte kræver de ikke genbrugelige materialer. Babyer har jo brug for meget tøj, da de nok skifter tøj flere gange om dagen. Det betyder at man som forældre er nødt til at købe meget tøj til ens baby, nok mere end man selv bruger som en voksen. Men marmar har bæredygtighed i tankerne, når de producerer deres babytøj, også tøjet fra Marmar Newborn kollektionen. Marmar fokuserer nemlig på at alt deres tøj skal produceres så tæt på Europa som muligt. Jo tættere på tøjet er produceret, jo mindre transport har det brug for. Marmar vil nemlig gerne minimere transporten mellem producent og kunde, da man der ved kan spare meget brændstof. Så man behøver ikke at bekymre sig om bæredygtighed når man vælger Marmar, det har nogen allerede gjort.

sød baby

Nej til sundhedsskadelige stoffer

Marmar har takket nej til sundhedsskadelige stoffer, også i Marmar Newborn kollektionen. Babyer er meget sensitive, så det tager ikke meget før de bliver irriterede eller tager skade. Det ved Marmar godt, og derfor kan man ikke finde sundhedsskadelige stoffer i nogle af deres produkter. Specielt i Marmar Newborn kollektionen har man været opmærksom på hvad materialerne er lavet af. Nyfødte har nemlig en meget sensitiv hud, og kan derfor ikke tolerere ret meget. Derfor er Marmars produkter lavet af bomuld, og ikke af syntetiske fibre som man kan finde i andre mærker. Marmar fokusere nemlig på hvad ens baby eller nyfødte har brug for, og hvordan deres tøj bedst kan gavne dem. Det er vigtigt at man køber det tøj der gavner ens barn bedst, så man kan trygt vælge Marmar.

Igen og igen

Marmar er et mærke mange kan godkende, specielt når de ser deres Marmar Newborn kollektion. Marmar bruger nemlig de samme farver igen og igen. Disse farver kommer både i blå, lilla, grøn, pink og mange flere, men de er dæmpede farver, så de er helt klart genkendelige med mærket Marmar. Alle disse farver så som Pale Blue eller Rose, matcher hinanden så hvis man holder sig til Marmars kollektioner så kan man bare smide hvad som helst på ens baby, de skal nok se moderigtige ud. Og når man vælger Marmar kan man også være sikker på at få det hele i den samme farve, alt fra strømperne, til dragten til hatten, lige meget hvilken farve det er.