Derfor er puky løbecykler så gode


Er du i tvivl om hvilken løbecykel du skal købe og om du overhovedet bør købe en løbecykel til dit børn? Der findes mange forskellige køretøjer til børn og hvorfor skal det lige være en løbecykel du forære dit barn? Det kan du læse om her, og også hvilke fordele der er ved lige præcis en puky cykel. Den er allerede meget populær blandt mange forældre, og det får du svaret på hvorfor den er lige her.

Hvorfor købe en løbecykel?

Når barnet køre på en løbecykel i en tidlig alder vil det virkelig styrke dets balance og dermed lettere kunne lærer at cykle på en pedalcykel, når den tid kommer. Når et barn bliver rigtig god til at køre på løbecykel, inden det skal lære at cykle, vil det i mange tilfælde slet ikke behøve støtteben på en pedalcykel. En løbecykel er altså også med til at gøre det nemmere for barnet at lære at cykle rigtigt.

En af grundene til at mange vælger at give deres barn en løbecykel er altså, at det ofte gør det nemmere for barnet at lære, at cykle rigtig når den tid kommer. Når barnet køre på en løbecykel frem for et 4 hjulet køretøj, så træner det sin balance. Når barnet træner sin balance, vil det hurtigere blive mere mobilt og også finde mere styrke i at bevæge sig anderledes. På et køretøj med 4 hjul træner barnet slet ikke sin balance og dermed øver det ikke at komme videre på en pedalcykel.

glad dreng

Hvorfor vælge en puky løbecykel?

Puky er en cykelproducent der har specialiseret i at lave cykler til børn. Derfor er deres eneste fokus at lave de absolut bedste børnecykler. Det gælder både for deres helt lille løbecykel og op til de største af deres pedalcykler. Derfor er en puky løbecykel også en af de letteste, du kan finde på markedet. Derudover er der tænkt over ergonomi for dit barn, når det sidder på løbecykel. Derudover er løbecyklen lavet med lav indstigning, som gør det nemmere for selv et lille barn at komme op på cyklen.

Puky har lavet to forskellige størrelser løbecykel. Du kan altså dermed få en løbecykel der passer til både det helt lille barn og en løbecykel til større børn, der endnu har modet til en pedalcykel. Du kan derfor let starte ud med at købe den mindste model til et lille barn på halvandet til to år, og så når barnet er vokset fra den men endnu ikke er klar til en pedalcykel, skifte over til den store af deres løbecykler. På den måde holder dit barn sin balance ved lige og kan stadig have masser af sjov på sin løbecykel.

Derudover er det også nemt at have en løbecykel med på tur og så lige lægge op over klapvognen, hvis dit barn bliver træt i sine ben og trænger til et hvil. Du kan derfor uden bekymring gå på længere ture med dit barn uden at skulle have det siddende i klapvognen hele vejen.