Benyt dig af bedemanden i Hillerød og kom nemmere over sorgen

At overkomme sorgen og savnet, der kommer, når du mister nogen, er aldrig nemt. Desværre er det en del af livet, som vi som mennesker må acceptere. Og for at komme igennem er det faktisk enormt vigtigt, at du er i stand til netop dette. At acceptere det. At overkomme sorg er aldrig nemt, men der er midler, som du kan bruge til at komme igennem fasen på en nemmere måde, mens du bearbejder tabet. Læs mere her. 

Overlad det hårde arbejde til en bedemand 

At håndtere egen sorg er ikke nemmere, hvis du samtidig skal stå og tage stilling til en masse praktiske beslutninger. Derfor kan du gøre det en smule nemmere for dig selv at bearbejde dit tab ved at overlade de praktiske ting til andre. Bedemand Hillerød står altid klar til at hjælpe, når sorgen banker på døren, og du kan altid regne med, at de vil behandle alle, der er involveret med respekt og forståelse.  

Sådan finder du bedemanden i Hillerød 

Bedemanden i Hillerød holder til dels til på Skansevej 24 eller Frederiksværksgade 89B. De to adresser ligger i hver deres ende af byen, så du kan opsøge deres service, uanset hvor du befinder dig – og der findes også busstoppesteder nær begge adresser, hvis du benytter dig af offentlig transport. Hvis det er nemmere, kan vi også komme ud til dig, hvor vi holder en lille samtale om det videre forløb, så du får den bedste oplevelse. 

Bedemandens primære opgave 

Bedemanden i Hillerød tilbyder en række ydelser, der forhåbentligt vil gøre sorgen nemmere. Deres primære opgave er at give dig og alle pårørende et godt forløb efter dødsfaldet. De starter med en dødsanmeldelse, der bliver givet til begravelsesmyndighederne, hvorefter de får styr på attester og andre nødvendige papirer.  

De hjælper med opgaverne lige efter dødsfaldet 

Derudover hjælper de også med hjælp til udfyldelse af forskellige papirer og attester ved dødsfald, afhentning af dødsattest og kørsel af papirer til myndighederne, planlægning af højtideligheden, de hjælper med at få de pårørende i kontakt med en præst, giver enten en borgerlig begravelse eller en bisættelse og sidst hjælper de også med påklædning, ilægning og udsmykning. 

De hjælper med planlægningen af højtiden 

Planlægningen af højtiden hører selvfølgelig også ind under opgaverne lige efter dødsfaldet, men det indebærer en del forskellige ting, som det er nemt at glemme, når der er så mange andre ting, der kører igennem hovedet. Planlægningen af højtiden er også noget, som bedemanden i Hillerød kan hjælpe med. De hjælper med udsmykning af kirke eller kapel, de hjælper til kistepynt, kranse og både dekorationer og de hjælper med gravsten, mindeplader og tilføjelser. Derudover ordner de også dødsannoncer, hjælper med at skrive salmehæfter, og arrangerer det med kistebærer. Altså kan du få styr på det hele igennem bedemanden i Hillerød, hvilket giver dig den tid og ro, som du skal bruge til at bearbejde tabet og finde frem til et sted, hvor sorgen ikke fylder det hele.