Begravelser skal gøres med hjertet

Det er altid svært at skulle planlægge det sidste farvel, om det er dit eget eller din nærmestes. 

Du vil gerne give den afdøde en begravelse der er dem værdig, men det kan være hårdt at skulle planlægge, hvilket er derfor at valget af bedemand er umådelig vigtigt. Det ændrer dog ikke på at det kan være hårdt, både økonomisk og følelsesmæssigt at skulle overskue, men der er hjælp at finde. 

Hjælp og støtte gennem forløbet. 

Bedemanden vil være der for dig igennem hele forløbet, og vil hjælpe dig trygt videre. 

Den første samtale med din bedemand foregår i enten den afdødes hjem, plejehjem, eller på hospitalet, men bedemanden er også mere end villig til at komme ud til din adresse.  

Bedemanden er en du kan stole på, og jeres samtaler, især den første, vil være fortrolig mellem dig og bedemanden. De bliver talerøret mellem dig og kirken, og vil gøre deres bedste for at tilrettelægge begravelsen eller bisættelsen i overensstemmelse med afdødes og familiens ønsker. 

Hjertebegravelse i Farum har serviceret kommunens borgere igennem 10 år, hvor din mindeværdige afsked ikke har været på kompromis med prisen, eller omvendt. 

Bedemændene i Farum har især fokus på at det skal være en smuk og mindeværdig afsked, uden at du skal være bange for at der er noget mellem linjerne. Hjertebegravelse i Farum kan bryste sig af at have meget engagerede bedemænd, der har et særligt overblik over planlægningen. 

Hvad er Hjertebegravelse? 

Pris har desværre haft en stor indflydelse på kvaliteten inden for bisættelsens og begravelsens verden i meget lang tid, og resulteret i at de efterladte ofte har overtaget mange af bedemandens pligter i håb om at spare penge. Det er selvfølgelig ikke noget de skal stå med, når de samtidigt kæmper med sorgen. Tværtimod står Hjertebegravelse inde for at arbejdet skal overlades til de professionelle, der har erfaring med at håndtere bisættelser og begravelser. 

Hjertebegravelse har arbejdet med bedemandsvirksomheden igennem mange år og har besluttet at genindføre den gode service og kvalitet i bedemandsbranchen. Bedemand Farum kan du finde ved at bruge internettet. Hjertebegravelse er der for dig hele vejen igennem og tilbyder også at hjælpe med Begravelseshjælp, hvilket er et offentligt tilskud, som udbetales til hjælp for betalingen af omkostninger i forbindelse med begravelsen.  

Hjælp til lidt af hvert 

Hjertebegravelse hjælper dig med de forskellige papirer der skal udfyldes i forbindelse med dødsfaldet, blandt andet papirerne til afdødes fødselssogn. Hjertebegravelse hjælper med indsendelse af de officielle papirer og guider dig igennem papirarbejdet, da de har fuld forståelse for at når man sidder midt i sorgen, kan alt det praktiske være utrolig svært at overskue.  

Derfor kan det være en lettelse hvis man kan være så forberedt på bedemandens første møde som muligt, og derfor har Hjertebegravelses bedemænd forberedt guides på deres hjemmeside.  

Hjertebegravelses bedemænd i Farum sørger for at tage hånd om deres kunder. De har åbent for personlig rådgivning og kan kontaktes hele døgnet. De deltager løbende i kurser, så de har styr på den aktuelle lovgivning og muligheder, så du altid er sikret den bedste behandling.