Alt du skal vide om Try Medics

Der er rigtig mange forskellige fordele ved at bruge Try Medics. Det smarte og pålidelige firma kan være med til at give dig en oplevelse for livet og en karriere indenfor sygepleje og sundhedsvæsenet. Som praktikant hos Try Medics vil du opnå en masse erfaring på hospitaler i udlandet, samtidig med, at du vil få venner for livet. Du kan læse meget mere om, hvordan praktikken og opholdet i sig selv fungerer, herunder.  Få alt den information du skal bruge om Try Medics. 

Kom i spændende praktik  

En af fordelene ved at bruge Try Medics er, at du kan komme i rigtigt spændene praktik. Du kan komme i praktik som klassisk sygeplejerske, men du kan desuden også komme i praktik som eksempelvis læge, fysioterapeut, jordmoder og tandlæge. Der er altså en plads til dig, uanset hvad du studerer og er interesseret i indenfor sundhedsvæsenet. Et ophold med Try Medics kræver blot at du er 18 år, og er i gang med en uddannelse indenfor diverse forskellige fag. Der findes et hav af forskellige muligheder indenfor spændende praktik hos Try Medics. 

Oplev forskellige destinationer 

Noget af det unikke ved Try Medics, i modsætning til mange andre firmaer er, at du kan opleve forskellige destinationer i udlandet – herunder Uganda og Tanzania. Disse to destinationer er begge langt fra det vi kender i Danmark, og andre I lande, og du vil derfor med sikkerhed få en på opleveren, mens du er på ophold. Ikke nok med at du vil lære folket, deres kultur og sundhedssystem at kende, så vil du også kunne opleve rig natur og yderst smukt dyreliv. Du vil få rigelig med tid til at udforske de smukke strande og eksotiske og smukke områder i begge lande. 

Om opholdet 

På dit ophold med Try Medics vil du med sikkerhed føle dig i trygge hænder hele vejen igennem. Du vil blive guidet af fagmennesker og professionelle, der har stået i de samme situationer mange gange før dig. Inden afgang skal du have styr på alt det praktiske – herunder eksempelvis vaccinationer, flybilletter og forsikring. Når du ankommer i lufthavnen på din valgte destination, vil ansatte hos Try Medics stå klar og modtage dig ved lufthavnen. Du vil være i trygge rammer hele vejen igennem rejsen – både før, under og efter. Det er med garanti en oplevelse for livet – uanset hvilket ophold du ender med at vælge. 

Pris på opholdet 

Det er altid en smule dyrt at rejse – især hvis det er i længere tid ad gangen, og til destinationer, der ligger langt væk. Try Medics har dog sørget for, at alle kan være med, når det kommer til prisen på både rejsen og opholdet. Et praktikophold i Uganda koster blot 20.999 kroner. Denne pris dækker over et 4 ugers ophold. Ønsker du ekstra uger i det smukke land, koster det 4.499 kroner ekstra per uge, du opholder dig der med Try Medics. Inkluderet i denne pris er hospital pakken, forberedelsesguiden, boligen, maden og aktiviteterne.